ANKA MRAK BOCNULA BANDIĆA ZBOG NAPADA NA NOVINARKU: ‘Evo kvalificirala sam se za postavljanje pitanja na temu otpada’

Posted on

Autor: Danas.hr Izvor: net.hr


Anka Mrak Taritaš na Twitteru se pohvalila kako je usavršila odvajanje otpada bocnuvši tako zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji se okomio na novinarku kada ga je priupitala je li mu neugodno što je Novi Zagreb prekriven smećem


“Evo kvalificirala sam se za postavljanje pitanja gradonačelniku na temu otpada”, napisala je danas na Twitteru predsjednica GLAS-a Anka Mrak Taritaš, inače bivša ministrica graditeljstva i prostornog uređenja te bivša pročelnica u Gradskom zavodu za planiranje Grada Zagreba. Uz to je priložila i dvije fotografije koje dokazuju da se usavršila u odvajanju otpada.

Mrak Taritaš je svojim tvitom bocnula zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji krajem prošle godine okomio na reporterku Nove TV Sanju Višticu koja ga je upitala je li mu neugodno što je Novi Zagreb prekriven smećem. Rekao joj je da joj se u očima vidi da ne odvaja otpad.

“Neugodno mi je jer vi ne radite svoj posao. Ne odvajate otpad… Idemo kući, kod vas i kod mene. Dok to ne budete radili nemamo o čemu pričati. Niste mi uvjerljivi”, govorio je tada Bandić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *