GLAS Velike Gorice: Riba smrdi od glave

Posted on

Autor: GLAS Velike Gorice Izvor: –

GLAS Velike Gorice pozdravlja odluku sada već bivšeg gradonačelnika Dražena Barišića da podnese ostavku na svoju dužnost.

Naravno, sasvim nam je jasno da to nije učinio radi dobrobiti građana Velike Gorice nego svoje vlastite jer je to bio uvjet puštanja iz pritvora.

Da je iole mislio na građane Velike Gorice podnio bi ostavku onog trenutka kada je priveden i na taj način umanjio štetu i sramotu svojih sugrađana i samog Grada.

Podsjećamo kako je istog dana kada je priveden podnio ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a Zagrebačke županije. Možemo samo zaključiti da je u redu sramotiti vlastiti grad, ali ne i HDZ.

GLAS Velike Gorice također smatra kako sada već bivši gradonačelnik nije djelovao sam i u njegovoj dužnosti ga je cijelo vrijeme podržavao i HDZ te izabrani dužnosnici i vijećnici HDZ-a kao i njihovi koalicijski partneri te
direktori komunalnih poduzeća i ravnatelji gradskih institucija.

Pozivamo sve vijećnike HDZ-a i njihove koalicijske partnere u Gradskom vijeću Grada Velike Gorice kao i izabrane dužnosnike da podnesu ostavke na svoje dužnosti, ako ne zbog svojeg direktnog sudjelovanja onda
zbog prešutnog odobravanja svih poteza sada već bivšeg gradonačelnika.

To je najmanje što mogu učiniti kako bi podijelili dio svoje vlastite odgovornosti u koruptivnom pljačkanju građana Velike Gorice kroz proračun.

O njihovom moralu ne želimo diskutirati jer su sami sve rekli na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća kada su iz petnih žila branili sada već bivšeg gradonačelnika i samim time htjeli ili ne postali sudionici njegovog
koruptivnog pljačkanja građana Velike Gorice.

Kao što narodna poslovica kaže „riba smrdi od glave“, a kako je glava podnijela ostavku red je da to učini i tijelo, a to su zamjenici gradonačelnika, svi vijećnici HDZ-a i njihovi koalicijski partneri u Gradskom vijeću Grada Velike Gorice kao i ostali izabrani dužnosnici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *