Priopćenje GLAS – a BBŽ na priopćenje Mire Totgergelija

Posted on

Autor: GLAS BBŽ Izvor: superportal.hr

Predsjednika županijske organizacije HDZ – a Miru Totgergelija bi trebalo biti sram što vijećnike koji ne sudjeluju u HDZ – ovim prevarama naziva koalicijom „smokvinog lista“, kažemo trebalo jer već odavno znamo da srama nema.

Prvo besramno što je učinio jest da je tokom kampanje za lokalne izbore 2017. godine kad se kandidirao za župana, kao glavnu poruku predstavljao brigu za građane BBŽ, a onda prvom prilikom predao mandat u županijskoj skupštini te zaboravio na te iste građane.

Nadalje trebao bi razumjeti da samo njegov kandidat za župana, kažem njegov jer je on sam kao predsjednik županijske organizacije velike stranke poput HDZ – a već dva puta izgubio te izbore, ima tu komociju kao djelatnik u državnoj službi da si uzme tri mjeseca slobodnog kako bi provodio kampanju dok ostali kandidati moraju raditi da bi zaradili svoju plaću i godišnji odmor si čuvaju za zadnji mjesec kampanje.

U modernoj Europi je sasvim normalno da za dobrobit građana koaliraju lijeve i desne opcije s obzirom da su normalnom političaru građani ispred vlastitih interesa, primjer takve države je Nizozemska koja ima deset ministarstava i gdje su lijevo – desne koalicije sasvim normalne, no njima je normalno i da cijela vlada da ostavku na samo naznaku bilo kakve afere dok je u Hrvatskoj moderno da cijela vlada ode na sahranu od 1000 osoba dok epidemiološke mjere obične građane koji plaćaju porez i financiraju HDZ hobotnicu obvezuje imati samo 25 osoba na ispraćajima nam dragih osoba.

Osim toga ono što je svim strankama vladajuće koalicije u BBŽ zajedničko jest borba protiv HDZ -a i ako to znači da moramo apsolutno svi koalirati samo kako bi njima rekli dosta onda smo to spremni i učiniti.

S poštovanjem

Šarić Ines

Predsjednica GLAS – a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *