Anka Mrak Taritaš se obrušila na premijera: ‘Njegovo prirodno stanište je balkanska kaljuža’

Posted on

Autor: Zagreb.info Izvor: zagreb.info

“Andrej Plenković danas je pokazao nezapamćenu razinu bahatosti i potpunog prezira prema Zagrebu i Zagrepčanima. Sedam tjedana nakon potresa, opsjednut izborima, nije prstom mrdnuo oko zakona o obnovi Zagreba, ignorirajući sve molbe građana. Za pisanje zakona bez kojeg nema obnove Zagreba nema vremena, ali ima vremena za ismijavanje gradskih zastupnika koji na Markovom trgu traže svoje pravo na raspravu o obnovi. Raspravu koju njegova stranka zabranjuje”, komentirala je Anka Mrak Taritaš susret s premijerom Plenkovićem na Markovu trgu.

“Pritom se premijer ne izruguje samo zagrebačkoj oporbi, nego svima koji ne mogu u svoje domove, koji spavaju u studentskom domu ili se boje da im sljedeći potres ne sruši dimnjak ili strop na glavu. Andrej Plenković, kojeg na vlasti drže žetončići njegovog najboljeg prijatelja Milana Bandića, još je jednom pokazao da s europskom civiliziranošću i političkim vrijednostima na koje se poziva nema ama baš nikakve veze. Njegovo prirodno stanište je balkanska kaljuža“, nastavila je.

“Je li ovo prijavljen skup? Meni se čini da je vas više od 20 ovdje. Drugi put ću ja ovima iz Europe reći da se nađemo na Markovom trgu. A vas ste mi dvije malo preblizu, rekao je Plenković Radi Borić i Anki Mrak-Taritaš jutros kada je na Markovu trgu zatekao zagrebačku oporbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *