Mrak Taritaš: Neobično vrijeme za uobičajenu HDZ-ovu aferu

Posted on

Autor: N1 Hrvatska Izvor: N1


Predsjednica GLAS-a Anka Mrak Taritaš rekla je u N1 studiju uživo da je istraga oko Josipe Rimac trajala dugo, pa je prekinuta naprasno, što nije prvi put da imamo takav scenarij, neovisno o tome je li joj dojavljeno ili je sama otkrila bubicu u autu.

“Ovo je neobično vrijeme za uobičajenu HDZ-ovu aferu”, zaključila je i poručila da epilog mora biti brz i efikasan kada je u pitanju pravosuđe.

“Rimac je shvatila svoju visoku i odgovornu funkciju da treba brzo zaraditi neki novac. To je klasičan HDZ, njima je sve ovo normalno”, zaključila je i dodala da sada u drugom planu ostaju druge važne teme i afere.

“Restart koalicija, s druge strane, ima volju, želju i energiju da stvari pokrene. Znamo kako i imamo kratkoročne, srednjeročne i dugoročne ciljeve koji će biti lako provjerljivi”, rekla je.

U kampanji, ocijenila je, ima uobičajenog nabacivanja blatom koje ne voli, pogotovo kada se ulazi u obitelj, a za HDZ-ovu tezu da Škoro, nakon Milanovića, ima za cilj SDP dovesti na vlast, rekla je:

“Na vlast svatko dovodi sam sebe, morate raditi I govoriti konkretno. Na večer kad se doma pogledate u ogledalo, tu nema prtljanja”, naglasila je Mrak Taritaš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *