Predsjednica stranke GLAS BBŽ: Kad lokalni HDZ-ovci pričaju o poštenju – nemojte se zavarvati – njih je jedino briga samo za sebe

Posted on

Autor: Branka Sobodić Izvor: bjelovar.info Foto: bjelovar.info


Na priopćenje HDZ-a reagirala je predsjednica stranke GLAS Bjelovarsko-bilogorske županije, Ines Šarić koja navodi da je priopćenje lokalnih HDZ-ovaca samo zavaravanje.

Priopćenje donosimo u cijelosti.

PRIOPĆENJE

U duhu HDZ – ovih predizbornih parola poput „Sigurna Hrvatska, HDZ -ovci i nakon izbora nastavljaju bacati nove kao iz rukava.

Najnovija ako je netko danas propustio slavno priopćenje još slavnijeg HDZ – a BBŽ je: Da smo mi na vlasti u županiji ne biste mail trebali slati nikom osim tajniku HDZ – a da Vas učlani u stranku i posao je Vaš jer tako oni rade.

Naprosto iz dana u dan fascinira činjenica da jedina zločinačka organizacija u Hrvata daje priopćenja o poštenju.

Ukrali su budućnost narodu i jednu divnu državu sigurno smjestili na dno Europe, raspisali izbore 5.7.2020. u ljeto što do sada nikada nije bio slučaj, naravno jer su znali da im što manja izlaznost nosi pobjedu, sam premijer je slobodno hodao državom i znao da Vas može zaraziti, ali izbori su i ako nestane bar jedan „komunist“ u 21. stoljeću njegova misija je ispunjena, dok je gospodin koji je orao polje platio kaznu od 8.000,00 kn jer je mogao zaraziti traktor pa bi strašan „Ferkić“ slobodno vozio po selu i dalje širio nemilosrdnu zarazu drugim traktorima, nemojte se zavaravati da je HDZ briga za Vas, njih je jedino briga samo za sebe.

Tako i sada kad naši lokalni HDZ velikani pričaju o poštenju, a jedino što si zaista žele je da slobodno zapošljavaju po županiji bez mailova jer tko bi još i to čitao.

S poštovanjem

Šarić Ines

Predsjednica GLAS -a BBŽ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *