Stranka GLAS BBŽ reagirala na izricanje novčane kazne djevojci koja je slavila rođendan

Posted on

Autor: Branka Sobodić Izvor: bjelovar.info

Mediji su danas izvijestili kako je djevojci koja je u nedjelju 10. siječnja organizirala rođendansku proslavu u Velikim Sredicama i pritom prekršila mjeru dozvoljenog broja okupljenih, pozvavši 13 gostiju, izrečena novčana kazna. Isto tako, rođendanski tulum trajao je duže od 22,00 sata, do kada je dozvoljeno privatno okupljanje, sukladno odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite RH.

Iz stranke GLAS reagirali su priopćenjem, koje prenosimo u cijelosti.

„Smatramo da izricanje novčane kazne djevojci koja je slavila rođendan sa 13 osoba u prostorijama sportskog kluba dijeli građane na povlaštene i one ne baš povlaštene. Kao što već odavno znamo kazne ne vrijede baš za sve. Npr. Dario Hrebak je bez ikakvih problema kad je trebao biti u samoizolaciju, s tim da je on dužnosnik koji bi trebao biti primjer otišao u sabor i svjesno boravio sa 151 osobom iz 150 obitelji. Također hrvatski premijer Plenković je plandovao po cijeloj državi kako bi nagovorio građane da pod svaku cijenu glasaju za njega i njegovu ekipu brojača porcija toplih obroka, kako bi uspješno nastavili demontirati ovu državui naredne četiri godine. Isti ti HDZ –ovci sada bez ikakvih problema trpaju članove mnogih obitelji sa područja pogođenog potresom u isti šator jer nikako da im montiraju neki pristojan smještaj na 0 celzijevih stupnjeva, oni pak valjda smiju oboljeti od upale pluća i Covida 19.

Stoga se nadamo da prekršajni sud neće naplatiti novčanu kaznu djevojci, a ako to učini GLAS BBŽ će joj pomoći u plaćanju iste vlastitim sredstvima.“

Šarić Ines

                                                                                          Predsjednica GLAS – a BBŽ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *